Over Fiona de Lange
Fiona Everything beer

Over Fiona de Lange

Fiona komt van het Keltische fionn wat blond betekent en dat komt dus mooi uit. Wat ook goed uitkomt is dat dit cultuurgebied, waar mijn naam dus uit voortkomt, zo’n beetje de bakermat is van bier. Bier is een van mijn grootste passies in mijn leven. Natuurlijk komen man en beide kinderen ‘by far’ op de eerste plaats, maar toch bier is waar het bij mij voornamelijk om draait. Ik heb mijn sporen verdiend in het biervak en de bierwetenschappen.

Iedereen die iets met bier wil, van multinational via familiebedrijf naar scale up brouwerij en kersverse starter, ik kan betekenis voor jullie hebben. Op het gebied van producten, diensten, brouwen, portfolio, microbiologie, markten en positioneren, samen met partners staan we klaar. Dus met dat ‘everything beer’ zit het wel goed!

Mijn portretjes zijn getekend door Will Broome, iemand uit mijn netwerk die ook tekent voor Marc Jacobs en Wedgwood. Samen met Anthony Michael, een vormgever hebben ze de ontwerpen gemaakt. We hebben gekozen om wat dingen over mijzelf te vertellen. Want alleen maar over bier wordt ook zo eenzijdig en dat ben ik nu eenmaal niet.

Roze, oranje, geel en glitters daar houd ik van. Mijn roze jack is een symbool van optimisme en doorzettingsvermogen. Want lang niet alles in het leven is rozengeur en maneschijn dus ik heb ook mijn deel van tegenslag gehad. Dat heeft er juist toe geleid dat ik ben wie ik ben. Een bierprofessional met zoveel enthousiasme dat er genoeg voor jullie over is, kom maar op! 

Voor snowboarden, off-piste en dan zo snel mogelijk naar beneden, daar mag je me voor wakker maken. Hoewel een afdaling (van een dag!) me toch soms wakker houdt, de Mont Blanc af, dat doe ik dus niet meer. Bungeejumpen prima maar dan wel echt hoog, moeten we naar Nieuw-Zeeland, want die kloof van 150 meter diep die doet die kraan in de Amsterdamse haven verbleken.

Ooit wil ik nog een naked bike, een monstro bezitten en liever erop rijden natuurlijk. Met alcoholvrij bier op natuurlijk, dat is tegenwoordig gewoon echt heel goed. Daar kan ik je van alles over vertellen en leren. Tja beste mensen, de rest is bier, bier en nog eens bier. Kijk rond, neem contact op als je iets wilt leren, organiseren, bier kopen, een opleiding doen, troubleshooting zoekt, een nieuw bier wilt ontwikkelen, je merk stevig wilt neerzetten en alles wat niet in deze tekst staat maar wel over bier gaat.

Cheers!

Fiona de Lange
Everything beer.

Fiona de Lange: 
Zythologe, internationaal Biersommelier, Certified Cicerone®, Siebel/Doemens Grade A+ Brewing Technology 

Everything beer is een platform voor de professionele brouwer, bierliefhebber, horecaonderneming, thuisbrouwer en bedrijven/gezelschappen die een unieke bier experience wensen

Schijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Selecteer minimaal één categorie